Sziasztok ☺! Elnézést kell kérnem, hogy nem töltöttem fel tartalmat. Két oka volt neki, az egyik, hogy nem ment profin az új blog kezelése a második pedig, hogy a munkám mindig elhalasztotta egy nappal a posztolást. De most itt vagyok és hoztam nektek egy DIY-olós kis gyöngyszemet. Aki ismer, tudja, hogy imádok kreatívkodni, és alkotni. Ha nektek is ilyen a hangulatotok, ettől a szuper időtől, mint ennek a nyuszinak akkor feltétlenül tartsatok velem. Tehát megmutatom nektek, hogyan készíthettek ilyen cuki cserépbe bújt nyuszi popót.

 

Első körben szedjük össze a hozzávalókat. Amire szükségetek lesz:

 

 

-filc anyag vatta vagy vatelin
-kis cserép, vagy vödör, 
-keményebb fehér karton (ha van fehér filced akkor ez a lépés elhagyható, mert nekem a lábacskákhoz kellettek)
-olló és ceruza
-ragasztó vagy ragasztópisztoly
-díszítőelemek

Nos, ezek után a kartonra rárajzoltam a kis lábacskák formáját szabad kézzel és kivágtam őket az ollóval. Ezt követően a vatelines anyagból téptem ki egy kicsit és a kartonra ragasztottam. A rózsaszín filc anyagból a kis tappancsokat vágtam ki majd ezeket is ragasztópisztoly segítségével rögzítettem.

Miután készen vagyunk félretettem a kis lábacskákat, és elővettem a kis cserepemet, majd a zöld díszítő papírból (amit egy ajándékba kapott virághoz volt csak én leszedtem és eltettem. :D) egy kisebb kábé fél tenyérnyi kört vágtam ki. Azt félbehajtottam és kivágtam, hogy fű mintája legyen. Ezt bele is ragasztottam a kis cserepen belső szélére.

 

 Félreteszem megszáradni, addig a vatelin anyagból egy kisebb és egy nagyobb gombóc formát gyúrok/formálok. Beleigazítom a cserepembe és tetszés szerint, aki szeretné beleragaszthatja én nem tettem, eléggé stabilan volt benne. Ráragasztottam a kis farkincáját majd a cserép szélére a lábakat is felragasztottam ettől úgy tűnik, mintha bele lenne bújva teljesen a kis cserépbe.  Dízsítés képpen egy madzagot is kötöttem rá majd ragasztópisztollyal ezt is a cseréphez ragasztottam, hogy ne csússzon le. Íme a végeredmény

Felmerült benned is a kérdés, hogy ennyire egyszerű? A válaszom igen, úgyhogy nyugodtan vágj bele. Ha tetszett és kipróbáltad, feltétlen kommentelj és küldj nekem egy képet, hogy hogyan sikerült. Remélem tetszett nektek ez a rövid kis egyszerű DIY, én nagyon élveztem az elkészítését és alig várom, hogy valami újat posztolhassak nektek.

Köszönöm, hogy elolvastad, és hatalmas ölelést küldök <3